مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 آبان 1402 ساعت 20:302023-11-17بين الملل

حماس: بورل، ادب و دیپلماسی را زیر پا گذاشت


جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیه این جنبش، گفت بورل حد و مرز ادب و دیپلماسی را زیر پا گذاشت.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، شامگاه امروز (جمعه)، در بیانیه ای اظهارات جوزپ بورل مسئولیت سیاست خارجی اتحادیه اروپا را که امروز وارد کرانه باختری شده بود، محکوم کرد.

حماس اعلام کرد که اظهارات جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را به شدت محکوم می کند و مطلقا آن را مردود می داند و بورل را مسئول توجیه اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله کشتار زنان و کودکان و نقض حریم بیمارستان ها و مدارس می داند.

بورل، امروز جمعه، در کرانه باختری که با محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین و محمد اشتیه نخست وزیر این تشکیلات دیدار کرده بود، با تهدید مقاومت اسلامی فلسطین گفته بود: حماس آینده ای ندارد .

حماس در بیانیه خود با اشاره به اظهارات امروز مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: آقای بورل در کنفرانس مطبوعاتی امروز در شهر رام الله زمانی که سعی داشت حق مردم فلسطین در مقاومت در برابر اشغالگران را مخدوش کند؛ حقی که در حقوق بین الملل ضمانت شده، حد و مرز ادب و دیپلماسی را زیر پا گذاشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حماس: بورل، ادب و دیپلماسی را زیر پا گذاشت

حماس: بورل، ادب و دیپلماسی را زیر پا گذاشت