مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 آبان 1402 ساعت 11:202023-11-07اقتصادي

آغاز انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از فردا


با رونمایی سامانه میراث از فردا وراث افراد متوفی دارای سهام عدالت می توانند به کارگزاری های منتخب برای انتقال سهام مراجعه کنند.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، از سال 84 که سهام عدالت به 6 دهک کم درآمد جامعه به تعداد 49 میلیون نفر اختصاص یافت که از آن زمان تاکنون 3.

7 میلیون نفر فوت کرده اند.

برای انتقال سهام عدالت افراد فوت شده در یک فرایند همکاری بین قوه قضاییه، سازمان ثبت احوال، سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار شده است سهام عدالت افراد فوت شده از طریق کارگزاری های منتخب بورسی و بدون دریافت وجه اختصاص یابد.

در این زمینه مجید عشقی رییس سازمان بورس در نمایشگاه کیش اعلام کرد با توجه به اینکه از سال 84 تاکنون تعدادی از سهامداران عدالت فوت کرده اند و دارایی آنها مانده است که باید به ورثه منتقل شود، با کمک شرکت سپرده گذاری مرکزی و مدیریت فناوری بورس، قوه قضاییه، سازمان ثبت احوال و سازمان بورس قرار است انتقال سهام عدالت به صورت الکترونیکی به ورثه انجام شود.

با کمک شرکت های کارگزاری بورسی از فردا انتقال سهام عدالت متوفیان بدون دریافت هیچ کارمزدی آغاز می شود.

رییس سازمان بورس با بیان اینکه سهام عدالت متعلق به مردم عادی است گفت: عده ای متأسفانه در صدد کلاهبرداری از مردم هستند، اما صراحتا العام می کنیم انتقال سها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از فردا

آغاز انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از فردا