مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 آبان 1402 ساعت 11:402023-10-31سياسي

محسن رضایی: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت/ پیشنهاد من تشکیل ارتش اسلامی برای امنیت منطقه است


محسن رضایی در مصاحبه زنده با شبکه الجزیره با اشاره به اهمیت موضوع غزه گفت: این مساله ممکن است به سراسر منطقه گسترش یابد و حتی تبدیل به چالشی بین المللی شود.

- به گزارش جماران؛ محسن رضایی در مصاحبه زنده با شبکه الجزیره با اشاره به اهمیت موضوع غزه گفت: این مساله ممکن است به سراسر منطقه گسترش یابد و حتی تبدیل به چالشی بین المللی شود دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به اهمیت و بزرگی این موضوع ادامه داد: رژیم صهیونیستی این جنگ را جنگ سرنوشت اعلام کرد و آمریکا با تمام توان در کنار این جنایتکاران ایستاده است و فرمانده سنتکام امریکا و فرمانده نیرو های امریکا در خاورمیانه در قرارگاه رژیم صهیونیستی در جنوب تل آویو، حضور دارند ومشترکا جنگ علیه مردم غزه را هدایت می کنند رژیم صهیونیستی مسئولیت عملیات هوایی و زمینی را عهده دار است، امریکا در دریای مدیترانه یک سپر دریایی برای رژیم صهیونیستی درست کرده است؛ لذا این جنگ بزرگی است که شاید طولانی شود و ممکن است ابعاد منطقه ای پیدا کند و حتی شاید ابعاد بین المللی، و دلیل این بحران هم لجبازی آمریکا و رژیم صهیونیستی در ادامه جنگ و عدم آتش بس است.

رضایی در پاسخ به سوال مجری الجزیره در خصوص اینکه آیا اسراییل به اهدافش می رسد و حماس را از بین می برد گفت: فرماندهان رژیم صهیونیس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محسن رضایی: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت/ پیشنهاد من تشکیل ارتش اسلامی برای امنیت منطقه است

محسن رضایی: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت/ پیشنهاد من تشکیل ارتش اسلامی برای امنیت منطقه است