مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 آبان 1402 ساعت 22:552023-10-23بين الملل

آمریکا در مورد جنگ اخیر حداقل دو پیام داده است/ابتکار سلطان عمان در مورد برجام روی میز است


وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری اولین نشست وزیران امور خارجه «فرمت 3+3 » که امروز در تهران برگزارشد، گفت: برگزاری این نشست در تهران بیانگر کنش گری فعال ایران در تحولات منطقه است.

- وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری اولین نشست وزیران امور خارجه فرمت 3+3 که امروز در تهران برگزارشد، گفت: برگزاری این نشست در تهران بیانگر کنش گری فعال ایران در تحولات منطقه است.

نشست بعدی این فرمت در ترکیه برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در نشست مطبوعاتی خود بعد از برگزاری نشست فرمت 3+3 در تهران اظهار کرد:این نشست با حضور وزیران امور خارجه کشورهای روسیه، ترکیه ، آذربایجان و ارمنستان برگزار شد و امیدواریم در ادامه برگزاری این فرمت شاهد حضور موثر و سازنده کشور گرجستان نیز باشیم.

وزیرامور خارجه جمهوری اسلامی در این نشست مطبوعاتی در پاسخی به سوالی تأکید کرد: مقاومت در فلسطین و مقاومت در منطقه یک واقعیت است.

وی با بیان این که ما به دنبال توسعه جنگ در منطقه نیستیم، گفت: تداوم کشتار غیرنظامیان توسط صهیونیست ها عرصه را برای نیروی مقاومت در فلسطین و منطقه تنگ کرده است.

امیدواریم مجموعه تلاش هایی که در سازمان همکاری اسلامی انجام شده است و قطعنامه قوی صادر شده در نشست جده منجر به توقف هرچه زودتر جنایت های صهیونیس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا در مورد جنگ اخیر حداقل دو پیام داده است/ابتکار سلطان عمان در مورد برجام روی میز است

آمریکا در مورد جنگ اخیر حداقل دو پیام داده است/ابتکار سلطان عمان در مورد برجام روی میز است