مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 آبان 1402 ساعت 14:102023-11-20سياسي

وزیر آموزش و پرورش: 26 کاروان کالا به مدارس 16 استان کم برخودار ارسال می شود


در مرحله اول اجرای طرح ملی نسیم مهربانی ، 26 کاروان اقلام مورد نیاز مدارس و دانش آموزان به ارزش 3 هزار میلیارد ریال به 16 استان کم برخودار کشور ارسال می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهریار، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امروز دوشنبه در مراسم آغاز طرح ملی نسیم مهربانی(ارسال اقلام مورد نیاز به مدارس کمتر توسعه یافته) که در اردوگاه شهید منتظری شهرستان شهریار برگزار شد، اظهار کرد: عدالت آموزشی از برکات شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه عدالت، آرمان اصیل انقلاب اسلامی است، گفت: یکی از برکات شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران، عدالت آموزشی است.

در این راستا پیش از انقلاب سرانه فضای دانش آموزی برای هر دانش آموز چیزی حدود یک و نیم متر مربع بوده است، اما امروز به فضل الهی به بیش از پنج متر و 20 سانتیمتر مربع رسیده ایم و در سند تحول بنیادین، افق های بلندتری مورد نظر است.

صحرایی تاکید کرد: پیش از انقلاب کمتر از نیمی از جمعیت دانش آموزی ایران به آموزش و پرورش دسترسی داشتند اما الان افتخار این است که امروز بیش از 500 مدرسه یک نفره در کشور وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طرح ملی نسیم مهربانی کاری مشترک بین وزارت آموزش و وزارت اقتصاد و دارایی است، خاطرنشان کرد: این کار نمونه دیگری از تمرکز دولت بر عد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر آموزش و پرورش: 26 کاروان کالا به مدارس 16 استان کم برخودار ارسال می شود

وزیر آموزش و پرورش: 26 کاروان کالا به مدارس 16 استان کم برخودار ارسال می شود