مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 آبان 1402 ساعت 20:302023-11-11بين الملل

کره شمالی: آمریکا باید به روابط ما با روسیه عادت کند


وزارت خارجه کره شمالی روز شنبه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد، مهم نیست دیگران چه بگویند، روابط دوستانه و همکاری بین کره شمالی و روسیه قوی تر خواهد شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه کره شمالی روز شنبه از اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا درباره روابط پیونگ یانگ با روسیه انتقاد و اعلام کرد که اینگونه اظهارات تنها تنش خطرناک سیاسی و نظامی در شبه جزیره را تشدید می کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه بلینکن در روزهای گذشته پس از شرکت در نشست وزرای خارجه جی-7 در شهر سئول با یون سوک یول رییس جمهور کره جنوبی و دیگر مقامات ارشد دیدار کرد و گفت که روابط نظامی کره شمالی و روسیه رو به رشد و خطرناک است.

وزارت خارجه کره شمالی روز شنبه در واکنش به این اظهارات اعلام کرد سخنان بلینکن غیرمسئولانه و تحریک آمیز بود.

وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد: این اظهارات تنها تنش های خطرناک سیاسی و نظامی در شبه جزیره کره و منطقه را تشدید می کند.

آمریکا باید به واقعیت جدید روابط کره شمالی و روسیه عادت کند.

کره جنوبی نیز مدعی شده که کره شمالی یک میلیون گلوله توپ را برای تقویت ارتش روسیه در جنگ با اوکراین در ارسال کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کره شمالی: آمریکا باید به روابط ما با روسیه عادت کند

کره شمالی: آمریکا باید به روابط ما با روسیه عادت کند