موضوعات داغ: - نقل و انتقالات - باشگاه استقلال - انتقالات پرسپوليس - نيروهاي شركتي - باشگاه پرسپوليس - مهاجران افغانستاني - واليبال ايران - مديرعامل باشگاه استقلال - نقل و انتقالات پرسپوليس - زنان و خانواده - زندگي در كوير - فريد فتاحيان - مدير توزيع برق - ماليات بر ثروت - پردرآمدترين بازيگر زن - سيدمحسن نظام خيرآبادي - شهداي افغانستاني مدافع حرم - ماهنامه مديريت ارتباطات - شهردار چوبر - پيرو آسيليو - آستريكس و اوبليكس - نقل و انتقالات پديده - خانه محروم

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 آبان 1402 ساعت 09:052023-11-05اقتصادي

محدودیت اختیارات بانک ها ی کردستان در پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری برداشته شود


مدیرعامل خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: میزان اختیارات بانک های کردستان برای پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری بسیار محدود است که می طلبد ترتیبی اتخاذ شود تا اختیارات بانک های استان برای پرداخت تا سه برابر اختیارات فعلی افزایش داده شود.

- عبدالله کاردانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان به عنوان نماینده بخش تولید استان نیازی نیست از مشکلات این بخش بنویسد و بگوید چون از پایین تا به بالا به طریق اولی بدان واقفند.

اما از بزرگ مردان والامقام، اجرای کارهای بزرگ را باید طلبید، کارهایی که هم منطقه را به سوی پیشرفت و توسعه سوق دهد و هم خاطره ای ماندگار به یادگار بگذارد.

با عنایت به دستورات اکید مقام عالی رهبری به تولید طی سالیان متمادی و تأکید بر رشد تولید در سال جاری و با توجه به تحریم نامتعارف و ناخواسته بر مملکت و با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی و رکود حاکم بر تولید و کاهش ارزش پول ملی و بی ثباتی بازار و نیز در راستای دست یابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، از سوی دولتمردان مملکت کارگروه رفع موانع تولید تشکیل شده است.

وی افزود: وقتی خرد جمعی در کارگروه رفع موانع تولید برای حمایت از تولید رأی به اقدامی صادر می کند، نشان از آن دارد که شرایط بحرانی است و در میدان کارزار اقتصادی در حال جن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محدودیت اختیارات بانک ها ی کردستان در پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری برداشته شود

محدودیت اختیارات بانک ها ی کردستان در پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری برداشته شود