مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 آبان 1402 ساعت 13:282023-11-13اجتماعي

آغاز ارائه آموزش های خودایمنی به دانش آموزان خوزستانی


مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از آغاز ارائه آموزش های خودایمنی در برابر مواد مخدر و آسیب های اجتماعی به دانش آموزان در مدارس استان خبر داد.

- ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از آغاز ارائه آموزش های خودایمنی در برابر مواد مخدر و آسیب های اجتماعی به دانش آموزان در مدارس استان خبر داد.

مسعود حمیدی نژاد در آیین افتتاحیه هفته مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس که امروز (22 آبان ماه) در هنرستان ساجده ناحیه 4 اهواز برگزار شد، اظهار کرد: باید بتوانیم دانش آموزان را در مقابل مسائلی از جمله مواد مخدر و آسیب های دیگر که می توانند مشکل ایجاد کنند، رشد و آموزش دهیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تعلیم و تربیت در ارتباط با مواد مخدر، می تواند دانش آموزان را ایمن کند.

در این خصوص طرح نماد یکی از طرح هایی است که می تواند با پیوند بین اولیا و دانش آموزان، مراقبت مربیان مدارس و هدایت دانش آموزانی که در این طرح شناسایی می شوند و مشکل دارند، بخشی از این مشکلات و آسیب ها را حل کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: آموزش مسائل خودایمنی به دانش آموزان در مدارس توسط نیروی انتظامی موجب افزایش خودایمنی می شود.

در هفته مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد، به این موضوعات بیشتر پرداخته می شود و برای طول سال تحصیلی برنامه ریزی خو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز ارائه آموزش های خودایمنی به دانش آموزان خوزستانی

آغاز ارائه آموزش های خودایمنی به دانش آموزان خوزستانی