مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 آبان 1402 ساعت 20:202023-11-07بين الملل

آغاز حمله گسترده روسیه به شهر «آودیوکا» اوکراین/هشدار درباره در پیش بودن بدترین زمستان تاریخ اوکراین


ششصد و دوازده روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رییس جمهور این کشور می گذرد؛ تهاجمی که رویداد های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

- وزیر خارجه اوکراین با اشاره به قطعی گسترده برق به دلیل حملات موشکی روسیه، اذعان کرد که اوکراین برای بدترین زمستان در تاریخ این کشور آماده می شود.

  دیمیترو کولبا وزیر امور خارجه اوکراین طی مصاحبه ای با روزنامه آلمانی دی ولت بیان کرد: تعدادی شمع خریده ام و پدرم نیز یک کامیون هیزم به دلیل حملات روسیه تهیه کرده است.

طبق گزارش راشا تودی، وی خاطر نشان کرد که اگر آلمان موشک های دوربرد تاروس را نفرستد، اشکالی ندارد اما در عوض سیستم های دفاع هوایی بفرستد تا اوکراین از نیروگاه های خود و زیرساخت های انرژی در برابر حملات روسیه محافظت کند.

آلمان تمایلی برای ارسال تسلیحات دوربرد به کی یف نشان نداده است و اولاف شولتس صدراعظم آلمان تصریح کرده که نمی خواهد شاهد این باشد که موشک های آلمانی علیه مواضعی در روسیه مورد استفاده قرار بگیرند.

در همین حال ژرمن گالوشنکو وزیر انرژی اوکراین در ماه اکتبر اذعان کرد که اگر روسیه حملات گسترده ای را به زیرساخت های انرژی انجام دهد، آسیب قابل توجهی به شبکه برق وارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز حمله گسترده روسیه به شهر «آودیوکا» اوکراین/هشدار درباره در پیش بودن بدترین زمستان تاریخ اوکراین

آغاز حمله گسترده روسیه به شهر «آودیوکا» اوکراین/هشدار درباره در پیش بودن بدترین زمستان تاریخ اوکراین