مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 آبان 1402 ساعت 14:202023-11-01بين الملل

جدال بر سر چکمه سرباز آمریکایی در خاورمیانه


پس از طوفان الاقصی خاورمیانه دوباره ناآرام شد و پرونده حضور نظامیان آمریکایی در این منطقه پرآشوب جهان باز شد.

- ایسنا/خراسان رضوی پس از طوفان الاقصی خاورمیانه دوباره ناآرام شد و پرونده حضور نظامیان آمریکایی در این منطقه پرآشوب جهان باز شد.

در بحبوحه طوفان الاقصی و تشدید تنش ها در خاورمیانه، یک سری حملات به پایگاه های ایالات متحده منجر به صدمه دیدن 22 نظامی این کشور شد.

به گفته سخنگوی پنتاگون پایگاه های آمریکا در 10 روز 17 بار مورد حمله قرار گرفته اند و 22 نفر دچار جراحت جزیی شدند، اما 19 نفر آنها به آسیب تروماتیک مغزی مبتلا شده اند.

بنابر اظهارات اخیر سخنگوی پنتاگون، 900 نظامی جدید آمریکایی در حال استقرار در خاورمیانه هستند، اما نکته اینجاست که مقامات آمریکایی همچنان مصمم اند که این نیروهای نظامی نه به غزه و نه به اسراییل اعزام نمی شوند.

سربازان آمریکایی به این دلیل عازم منطقه می شوند که از تلاش های بازدارندگی منطقه ای ارتش ایالات متحده حمایت کرده و قابلیت های حفاظت از نظامیان این کشور را تقویت کنند.

این در حالی است که مقامات کشوری منطقه ای مانند عراق مکررا اعلام کرده اند که خواستار خروج نظامیان آمریکا از خاک خود هستند.

اینکه چکمه سربازان آمریکایی بیشتری به خاک خاورمیانه برسد یا خیر، در تمام دوره های ریاست جمهوری آمریکا م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جدال بر سر چکمه سرباز آمریکایی در خاورمیانه

جدال بر سر چکمه سرباز آمریکایی در خاورمیانه