مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 آبان 1402 ساعت 11:352023-10-24اقتصادي

توافق ایران ارمنستان برای احداث پل دوم نوردوز/ پیگیری تکمیل کریدور شمال_جنوب


گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز اول آبان ماه در سفر یک روزه به ارمنستان در ارتباط زنده با بخش خبری ساعت 14 شبکه یک سیما سیاست های اصلی دولت مردمی را توسعه روابط با کشور های همسایه عنوان کرد و گفت: - وزیر راه و شهرسازی از مشارکت ایران در تکمیل پروژه های راهسازی مشترک دو کشور در خاک ارمنستان خبر داد و گفت: قرارداد اجرای پروژه های راه سازی ارمنستان به ارزش 210 میلیون دلار با دو شرکت ایرانی منعقد شد.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز اول آبان ماه در سفر یک روزه به ارمنستان در ارتباط زنده با بخش خبری ساعت 14 شبکه یک سیما سیاست های اصلی دولت مردمی را توسعه روابط با کشور های همسایه عنوان کرد و گفت: به منظور تکمیل زنجیره های کریدوری شمال-جنوب در منقطه قفقاز مذاکره با همه کشور های منطقه قفقاز جزو رئوس اصلی سیاست های اصلی ما در وزارت راه و شهرسازی است.

مشارکت ایران در تکمیل پروژه های راهسازی مشترک دو کشور در خاک ارمنستان عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: ایران و ارمنستان مرز مشترک دارند و پروژه های معطل مانده ای طی سالیان گذشته در این مسیر وجود داشت که در صدد تکمیل آن ها هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توافق ایران ارمنستان برای احداث پل دوم نوردوز/ پیگیری تکمیل کریدور شمال_جنوب

توافق ایران ارمنستان برای احداث پل دوم نوردوز/ پیگیری تکمیل کریدور شمال_جنوب