مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 آبان 1402 ساعت 22:202023-11-18اجتماعي

آشفتگی بصری در نمای ساختمان ها آزاردهنده است/ نمادهای بومی جایگزین نماهای رومی شود


شهرداری با کمک میراث فرهنگی باید مشوق هایی برای ترویج استفاده از نمادهای بومی در ساخت و سازها قرار دهد تا این فرهنگ نهادینه شود و شهر از این به هم ریختگی و آشفتگی بصری رهایی یابد.

- ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: شهرداری با کمک میراث فرهنگی باید مشوق هایی برای ترویج استفاده از نمادهای بومی در ساخت و سازها قرار دهد تا این فرهنگ نهادینه شود و شهر از این به هم ریختگی و آشفتگی بصری رهایی یابد.

محمدطیب صحرایی، عصر امروز( 27 آبان) در نشست شورای مسکن استان بر ضرورت بکارگیری ملاحظات اقلیمی، جمعیتی و بافت فرهنگی و اجتماعی در ساخت و سازهای روستایی تاکید کرد.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: متاسفانه حتی در بسیاری از روستاهای سراسر استان شاهد ساخت بناهایی با معماری های رومی و نماهای غیر بومی و مخرب هستیم که هیچ سنخیتی با تاریخ، فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی منطقه ندارند.

وی گفت: بیستون، طاق بستان و تکیه معاون الملک به عنوان نمادهای بومی منطقه، میراث های ارزشمند ما هستند، ولی متاسفانه هیچ بازتابی در فضای معماری و شهرسازی ما ندارند و به ندرت می توانید ساختمانی پیدا کنید که معماری آن تداعی کننده این مکان های مشهور باشد.

صحرایی تاکید کرد: شهرداری با کمک میراث فرهنگی باید مشوق هایی برای ترویج استفاده از این نمادهای بومی در ساخت و ساز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آشفتگی بصری در نمای ساختمان ها آزاردهنده است/ نمادهای بومی جایگزین نماهای رومی شود

آشفتگی بصری در نمای ساختمان ها آزاردهنده است/ نمادهای بومی جایگزین نماهای رومی شود