مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 مهر 1402 ساعت 12:552023-10-15ورزشي

در دانشگاه کتاب بریل در اختیار ندارم


دوست ندارم از عصای سفید استفاده کنم چرایی این عدم علاقه را نمی گوید ولی از پدر و مادری می گوید که همیشه همراهش بودند.

- ایسنا/گیلان می گوید: "دوست ندارم از عصای سفید استفاده کنم" چرایی این عدم علاقه را نمی گوید ولی از پدر و مادری می گوید که همیشه همراهش بودند.

به گزارش ایسنا 15 اکتبر؛ 23 مهرماه به عنوان روز جهانی نابینایان و عصای سفید نامگذاری شده و مجالی است برای پرداختن به دنیایی است که علی رغم سیاهی و تاریکی با تلاش پدر و مادر همچنین حمایت دست اندرکاران می تواند روشن شود و نور و رنگ را به دنیای روشندلان بتاباند.

محمد جواد در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: متولد سال 1382 در بندر انزلی و در حال حاضر دانشجوی ترم سه مترجمی زبان انگلیسی هستم.

وی با بیان اینکه تاکنون از عصای سفید استفاده نکردم، افزود: همیشه پدر و مادرم تکیه گاهم بودند و هرجا که می خواستم بروم با آنها می رفتم و نیازی به استفاده از عصا حس نمی کردم ولی حتماً بعد از این باید تلاش کنم که نحوه استفاده از آن را یاد بگیرم.

محمد جواد در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون تلاش نکرده استفاده از عصای را یاد بگیرد، جوابی نمی دهد و فقط می گوید دوست نداشتم استفاده کنم.

او که در دوران مدرسه در مسابقات فوتبال و شطرنج حضور داشت، تصریح کرد: البته الان ترجیح می دهم تمام تمرکزم روی درسم باش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در دانشگاه کتاب بریل در اختیار ندارم

در دانشگاه کتاب بریل در اختیار ندارم