مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مهر 1402 ساعت 10:252023-09-28سياسي

درب دیوان برای دریافت شکایت ها باز است


رییس دیوان عدالت اداری کشور با بیان اینکه در دیوان برای دریافت شکایت ها باز است، گفت: کسانی که احساس تضییع حق دارند به دیوان شکایت می کنند.

- ایسنا/زنجان رییس دیوان عدالت اداری کشور با بیان اینکه در دیوان برای دریافت شکایت ها باز است، گفت: کسانی که احساس تضییع حق دارند به دیوان شکایت می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حکمت علی مظفری شامگاه دیروز (پنجم مهرماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پرونده های وارده به دیوان عدالت اداری در خصوص رتبه بندی معلمان نسبت به جمعیت معلمان ناچیز است ولی این استعداد وجود دارد که اگر به مقررات قانونی در مجموعه آموزش وپرورش توجه و رتبه بندی درست اجرا نشود، زمینه وصول شکایت های بیشتر به دیوان عدالت اداری در این خصوص فراهم شود زیرا کسانی که احساس تضییع حق دارند به دیوان شکایت می کنند.

وی تصریح کرد: از آموزش و‍پرورش خواستیم در رتبه بندی معلمان بر اساس مقررات قانونی، شفاف عمل کند.

در این خصوص از وزیر آموزش وپرورش درخواست کردیم تا توجه و عنایت ویژه ای در خصوص رتبه بندی معلمان داشته باشد و افرادی که دارای حق هستند طبق مقررات قانونی کارشان انجام شود.

حجت الاسلام مظفری خاطرنشان کرد: در رسیدگی ها ممکن است افرادی واجد شرایط نباشند ولی در دیوان برای دریافت شکایت ها باز است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درب دیوان برای دریافت شکایت ها باز است

درب دیوان برای دریافت شکایت ها باز است