مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 مهر 1402 ساعت 20:502023-10-07سياسي

انتقاد از پاسکاری اداری عشایر کهگیلویه و بویراحمد تا امیدواری به حمایت دولت رییسی


مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد از بی توجهی و پاسکاری عشایر استان توسط برخی ادارات انتقاد کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ استان کهگیلویه و بویراحمد استانی عشایری با بافت عشیره ای است و خانواده و خانواری در این استان سراغ نداریم که ریشه در زندگی ایلیاتی و عشایری نداشته باشد.

همین بافت عشایری و عشیره ای موجب شده تا مردم استان کهگیلویه و بویراحمد همه نقاط از دیشموک و چاروسا گرفته تا بهمیی و چرام و یاسوج و گچساران با یکدیگر قرابت سببی و نسبی دارند.

اما با رواج زندگی شهرنشینی بسیاری از عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد ابتدا ترک زندگی عشایری کرده و سپس شهرنشین شدند مردمی که هرگز نمی خواستند دل از زندگی عشایری کنده و آواره شهرها شوند.

اما در سال های اخیر با حمایت هایی که از سوی مسئولان به خصوص امور عشایر استان به ویژه در 2 سال اخیر صورت گرفته اکنون تعداد زیادی خانوارهای عشایری در این استان به زندگی آبا و اجدادی خود بیشتر امیدوار شده و در تولید محصولات مختلف همچنان به استان و کشور خود کمک می کنند.

در همین خصوص به سراغ مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد رفتیم تا آخرین وضعیت عشایر استان را از زبان آذرفر بشنویم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد از پاسکاری اداری عشایر کهگیلویه و بویراحمد تا امیدواری به حمایت دولت رییسی

انتقاد از پاسکاری اداری عشایر کهگیلویه و بویراحمد تا امیدواری به حمایت دولت رییسی