مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 مهر 1402 ساعت 20:302023-09-26اقتصادي

طراحی بخشی از شهرک پرنیان به پایان رسیده است


سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: در سایت پرنیان طراحی بخشی از شهرک به اتمام رسیده است و اخذ پروانه و پس از آن اجرای عملیات آماده سازی در دستور کار است.

- ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن ملی 📍در دهمین جلسه شورای تامین مسکن استان قم بر ضرورت و لزوم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم مردم در خصوص ممنوعیت خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در دهمین جلسه شورای تامین مسکن استان قم که به ریاست استاندار قم برگزار شد، حسین زنجیرانی فراهانی دبیر این شورا اظهار کرد: هر نوع خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن غیر قانونی است و در این خصوص هشدار داده می شود.

وی تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان در تمامی مراحل از جمله انتخاب واحد، معرفی بانک و تحویل واحد و.

شخص حائز شرایط و تخصیص شده در سامانه را به رسمیت می شناسد و خریداران این امتیازات نمی توانند مدعی هرگونه حقی شوند.

زنجیرانی در خصوص سایت پرنیان گفت: در سایت پرنیان طراحی بخشی از شهرک به اتمام رسیده است و اخذ پروانه و پس از آن اجرای عملیات آماده سازی در دستور کار است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به تکمیل تخصیص متقاضیان در پروژه های 560 هکتاری و طایقان و بسته شدن سامانه، ورود و جابجایی در ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طراحی بخشی از شهرک پرنیان به پایان رسیده است

طراحی بخشی از شهرک پرنیان به پایان رسیده است