مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 مهر 1402 ساعت 09:152023-09-29پزشكي

سهم 40 درصدی بیماری های قلبی در مرگ های سالانه


دکتر کوروش اعتماد با اشاره به اینکه بیماری های قلبی و عروقی بار زیادی از مرگ و میر های کشور را به خود اختصاص می دهند، تصریح کرد: انواع بیماری های قلبی در این زمینه عمدتا سکته های قلبی هستند و می توان گفت که 40 درصد از مرگ های سالانه در کشور مربوط به بیماری های قلبی است.

- مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به غربالگری رایگان 3 بیماری مرتبط با سلامت قلب، گفت: جمعیت بالای 30 سال کشور که به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه کنند، به صورت رایگان تحت غربالگری و خطرسنجی فشارخون، بیماری های قلبی و دیابت قرار می گیرند.

  دکتر کوروش اعتماد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از 75 درصد علل مرگ ومیر در کشور ما مربوط به بیماری های غیرواگیر است، گفت: اگر حدود 350 هزار مرگ سالانه در کشور داشته باشیم نزدیک به 250 هزار مرگ به دلیل بیماری های غیرواگیر است که از این بین رتبه اول به دلیل بیماری های قلبی و عروقی است و پس از آنها، سوانح و حوادث ترافیکی و در رتبه بعدی دیابت و سرطان ها قرار دارند.

سهم 40درصدی بیماری های قلبی در مرگ های سالانه وی با اشاره به اینکه بیماری های قلبی و عروقی بار زیادی از مرگ ومیر های کشور را به خود اختصاص می دهند، تصریح کرد: انواع بیماری های قلبی در این زمینه عمدتا سکته های قلبی هستند و می توان گفت که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهم 40 درصدی بیماری های قلبی در مرگ های سالانه

سهم 40 درصدی بیماری های قلبی در مرگ های سالانه