مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 مهر 1402 ساعت 09:162023-09-27اقتصادي

سومین سال متوالی کاهش بارندگی ها در استان اردبیل

سومین سال متوالی کاهش بارندگی ها در استان اردبیل

مجید کوهی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: سال آبی  1401-1402 با کاهش 16 درصدی بارش نسبت به میانگین های بلند مدت به پایان رسید و سومین سال متوالی کم بارش استان را رقم زد.

  وی افزود: در یک سال آبی سپری شده (اول مهر 1401 تا 31 شهریور 1402) میانگین بارش دریافتی استان اردبیل حدود 270 میلی متر بوده، که متاسفانه همچون 2 سال آبی گذشته نسبت به بلندمدت با کاهش همراه بوده است.

  مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با بیان اینکه در سال آبی گذشته و بخصوص فصل پاییز و زمستان میزان بارش های استان کمتر از مقادیر بلندمدت بوده، تصریح کرد: بارش های بهاری نیز علیرغم قابل قبول بودن در زمان مناسب از لحاظ کشاورزی رخ نداد لذا مفید واقع نشد.

 کوهی بیان کرد: در سال آبی گذشته توزیع بارش استان در همه نقاط یکسان نبوده به طوری که در شمال استان اصلاندوز و در جنوب شهرستان کوثر با 34 درصد، بیشترین کاهش را طی سال آبی گذشته داشته است.

وی گفت: همچنین در این مدت شهرستان های اردبیل، مشگین شهر و نیر در حدود 23 درصد کاهش بارش داشته اند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل عنوان کرد: در بقیه شهرستان های استان، کاهش بارش کمتر از 15 درصد بوده و تنها در شهرستان نمین میزان بارش های دریافتی در اندازه نرمال یا میانگین بلندمدت بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سومین سال متوالی کاهش بارندگی ها در استان اردبیل

سومین سال متوالی کاهش بارندگی ها در استان اردبیل