مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 مهر 1402 ساعت 14:152023-10-15سياسي

پاسخ حجت الاسلام عبودی در خصوص شائبه های یک انتصاب در گچساران


رییس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در گچساران روند عادی معرفی امام جمعه را انجام دادیم مانند مارگون، بهمیی .

- به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی رییس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد در مراسم تودیع و معارفه ائمه جمعه سابق و جدید در شورای اداری گچساران گفت: از زحمات بیش از یک دهه حجت الاسلام حجازی در گچساران تقدیر و تشکر می کنم.

وی با اشاره به انتخاب امام جمعه غیر بومی در گچساران بیان کرد: آیین نامه شورای سیاست گذاری این است که دو دوره 3 ساله امام جمعه در منطقه حکم می خورد اگر لازم شد یک سه ساله دیگر نیز تمدید و بعد از 9 سال جابه جا می شود.

رییس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تصریح کرد: برای انتصاب جدید شورای ائمه جمعه کشور تصمیم گیری خواهند کرد و مراحل دیگر را طی می کند.

حجت الاسلام عبودی عنوان کرد: در خصوص گچساران شورای سیاست گذاری خودشان مستقیم تصمیم گرفتند، چون 3 دوره سه ساله تمام شده بود و این به معنای کم کاری حجت الاسلام حجازی نیست.

وی گفت: از برخی توقع نداشتیم که در این جلسه این گونه صحبت کنند چون خصوصی همه مطالب را در میان گذاشته بودیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاسخ حجت الاسلام عبودی در خصوص شائبه های یک انتصاب در گچساران

پاسخ حجت الاسلام عبودی در خصوص شائبه های یک انتصاب در گچساران