مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 مهر 1402 ساعت 07:402023-10-19بين الملل

نشست محرمانه یک ساعته میان بایدن و نتانیاهو


در نشست پشت درهای بسته میان جو بایدن و سران تل آویو، بایدن به شدت نگران ورود حزب الله به جنگ بود.

بایدن طرح امدادرسانی به غزه را بهانه عدم تحریک جامعه جهانی برای تدریجی نابودی حماس دانست.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر از القدس العربی، پایگاه آمریکایی آکسیوس در گزارشی با اشاره به چکیده پیام نشست محرمانه یک ساعته جو بایدن، با بنیامین نتانیاهو پیش از ترک این رژیم فاش ساخت: بایدن از تل آیو دو حرف شنید؛ جنگ غزه زمان بر است و نگران کاهش حمایت متحدان خود در برابر نیروهای مقاومت هستیم.

به گواه آکسیوس، مهم ترین نگرانی اسراییل، کاهش حمایت آمریکا از تل آویو در برابر نیروهای مقاومت بود.

در این نشست، جو بایدن در حالی که به شدت از ورود مستقیم حزب الله به جنگ نگران بود، از اعضای کابینه جنگی اسراییل از تنش مرزی اخیر میان اسراییل و حزب الله پس از عملیات طوفان الاقصی پرس وجو کرد و خواستار اطلاع از برنامه آتی کابینه نتانیاهو پس از فروکش کردن جنگ غزه شد.

به گزارش آکسیوس، سران کابینه جنگی اسراییل در پاسخ به پرسش جو بایدن اعلام کردند که کماکان برنامه ای برای مرحله پسا جنگ ندارند و فعلاً عزم خود را بر بمباران مواضع حماس پس از شروع عملیات طوفان الاقصی متمرکز کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نشست محرمانه یک ساعته میان بایدن و نتانیاهو

نشست محرمانه یک ساعته میان بایدن و نتانیاهو