مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 مهر 1402 ساعت 15:402023-09-23اجتماعي

زاکانی: آنچه در متن مدارس ما می گذرد آینده کشور را رقم می زند


شهردار تهران با اشاره به نقش ممتاز دانش آموزان در آینده کشورمان، گفت: آینده هر کشوری را می توان از وضعیتی که دانش آموزان کشورها در آن قرار دارند ترسیم کرد.

- به گزارش فارس، سیزدهمین مراسم زنگ دانش آموز شهید صبح امروز -یکم مهرماه 1402- با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، معاونین وزیر آموزش و پرورش، خانواده های معظم شهدا و دانش آموزان دختر و پسر مدارس شهر تهران در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) برگزار شد.

زاکانی از جوانان و نوجوانان به عنوان یکی از محورهای حرکت جامعه در مقابله با استکبار یاد کرد و افزود: در عالم نوجوانی شاید سخت باشد، انسان دست به انتخاب های بزرگ بزند و در جایگاهی بایستد که جایگاه مردان و بزرگان است.

با این اوصاف دانش آموزان ما نشان دادند، قابلیت این را دارند در نقطه ای بایستند که محل اتکای کشور برای مقابله با بیگانگان است.

شهردار تهران بر لزوم تقویت بُعد معنوی و الهی، جسمی و توان ظاهری، شناختی، علمی و مهارتی در دانش آموزان تاکید کرد و گفت: تقویت بُعد شناختی موجب افزایش بصیرت و آگاهی در دانش آموزان می شود و تقویت بعد علمی  نیز سبب خواهد شد تا دانش آموزان علم و دانش را کسب کنند و در موقعیتی قرار بگیرند که به پرچمدار علمی کشور تبدیل شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زاکانی: آنچه در متن مدارس ما می گذرد آینده کشور را رقم می زند

زاکانی: آنچه در متن مدارس ما می گذرد آینده کشور را رقم می زند