مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 مهر 1402 ساعت 11:502023-10-14سياسي

جوکار: باید از مسیر دیپلماسی مانع ادامه جنایات رژیم صهیونیستی شد


رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خواستار ورود مجلس و دولت برای پیمودن مسیر دیپلماسی با همکاری کشورهای اسلامی به منظور ممانعت از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شد.

- رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خواستار ورود مجلس و دولت برای پیمودن مسیر دیپلماسی با همکاری کشورهای اسلامی به منظور ممانعت از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شد.

به گزارش ایسنا، محمد صالح جوکار در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این روزها شاهد جنایات رژیم صهیونیستی علیه کودکان و زنان بی دفاع فلسطینی هستیم.

حملات وحشیانه این رژیم علیه مردم مظلوم فلسطین در سایه سکوت مجامع بین المللی و حمایت دولت های غربی و آمریکا در حال وقوع است و ما به شدت آن را محکوم می کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: انتظار می رود هم دولت و هم مجلس شورای اسلامی با دیپلماسی از طریق کشورهای اسلامی مانع ادامه این جنایات در روزهای آینده شود.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در تذکری تصریح کرد: ما در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه ماده مربوط به همسان سازی حقوق بازنشستگان را به کمیسیون تلفیق ارجاع دادیم.

این ماده که به همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشگری و تامین اجتماعی باز می گشت در کمیسیون بوده و خبرهای خوبی شنیده نم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جوکار: باید از مسیر دیپلماسی مانع ادامه جنایات رژیم صهیونیستی شد

جوکار: باید از مسیر دیپلماسی مانع ادامه جنایات رژیم صهیونیستی شد