مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 مهر 1402 ساعت 12:002023-10-10بين الملل

خون کشته های اسراییل رنگین تر از شهدای فلسطین نیست


یادگار امام با اشاره به این که «برای اولین بار مظلومیت مدافعانه فلسطینی ها به مظلومیت مهاجمانه تبدیل شده است»، تاکید کرد که خون کشته های صهیونیست رنگین تر از شهدای فلسطینی در طول این سال ها نیست.

- به گزارش تابناک به نقل از جماران سید حسن خمینی طی سخنانی اظهار کرد: عملیات طوفان الاقصی کار بسیار بزرگی است و برای اولین بار است که مظلومیت مدافعانه فلسطینی ها به مظلومیت مهاجمانه تبدیل شده است.

همچنین این اتفاق که انحصار رسانه شکسته و مظلوم هم دارای تریبون شده و می تواند صدایش را برساند، توان ظالمان را به شدت پایین آورده و حتی در خود رسانه های غرب، اروپا و آمریکا آن گونه که سابقا از یک کشته، کشته ها ساختند، الآن نمی توانند حرفی بزنند؛ چرا که علاوه بر عقلایشان، رسانه ها هم به میدان می آیند و شبکه های اجتماعی هم وارد می شوند.

وی با تأکید بر این که اتفاقی که این روزهای گذشته در منطقه غزه افتاد باید بسیار با دقت، حکمت و شجاعت تدبیر شود ، گفت: بحث فلسطین مهم است و به نظرم روزهای بزرگی را پیش رو داریم؛ اتفاقات مهمی پیش رو است و ممکن است دسیسه های بزرگی چیده باشند و بچینند؛ مسئولین امر باید حکیمانه رصد کنند و یک نکته را هم در نظر داشته باشند که هر اتفاقی بیفتد، مهم انسجام، همدلی، همراهی و عزم راسخ مسلمانان در پیمودن مسیری است که صحیح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خون کشته های اسراییل رنگین تر از شهدای فلسطین نیست

خون کشته های اسراییل رنگین تر از شهدای فلسطین نیست