مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 مهر 1402 ساعت 11:402023-10-06سياسي

خسران زده ی محض نیستیم / دشمن از استقلال ایران واهمه دارد


سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه در حوزه فرهنگی قطعاً دست ما غنی تر از غرب است، تصریح کرد: ما نیز مشکلات و مسائلی در کشور داریم، اما خسران زده ی محض آنگونه که برخی از رسانه ها گفتند، - سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه در حوزه فرهنگی قطعاً دست ما غنی تر از غرب است، تصریح کرد: ما نیز مشکلات و مسائلی در کشور داریم، اما خسران زده ی محض آنگونه که برخی از رسانه ها گفتند، نیستیم.

بهادری جهرمی، شب گذشته در نشست تبیینی عملکرد دولت در جمع مردم خمینی شهر، با اشاره به اینکه دشمنان در دنیای حقیقی، توانایی مبارزه با ارزش های والای اسلامی را نداشتند و به قصه گویی روی آوردند، اظهار کردند: دشمنان معتقدند که در دنیای حقیقت شکست خورده خواهند بود و هرچند اگر به صورت مقطعی و کوتاه مدت پیروزی هایی را تجربه کنند، اما در دراز مدت شکست خواهند خورد.

وی با اشاره به اینکه اراده خداوند بر این است که ائمه(ع) پیروز نبرد حق و باطل باشند، افزود: راهکار دشمنان در این نبرد این بود که سرمایه خود را در دنیای مجازی و رسانه ای خرج کنند.

در واقع نظام سرمایه داری جز به منافع خود فکر نمی کند، بلکه با ابزارهای رسانه ای تلاش می کند که ما را دچار اشتباه محاسباتی کند.

دشمن سعی می کند در کنار اغواگری، در ذهن من و شما این احساس را ایجاد کند که ما شکست خورده ایم .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسران زده ی محض نیستیم / دشمن از استقلال ایران واهمه دارد

خسران زده ی محض نیستیم / دشمن از استقلال ایران واهمه دارد