مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 شهریور 1402 ساعت 09:302023-08-27سياسي

جزییاتی از رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب


مدیر رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب جزییاتی از این رویداد را تشریح کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی طالبی مدیر رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب اظهار داشت: این رویداد نقشه راه گام دوم انقلاب اسلامی و بر اساس خرد جمعی برای مقابله با کشف حجاب برگزار شده است.

وی افزود: در شرایطی هستیم که دچار تشتت گفتمانی شده این ولی جبهه مقابل از این امر در حال سو استفاده است و جبهه کنشگر نیز آرایش یکپارچه ندارد لذا باید برنامه هایی مانند رویداد امروز داشته باشیم.

وی بیان داشت: در این رویداد درصدد هستیم که مسائل راهبردی را کشف، طرح های راهبردی و تحولی را شناسایی و کشف و پس از حمایت و تکثیر آن جریان سازی ملی انجام دهیم.

طالبی گفت: در این رویداد به سیاستگذاران، تنظیم گران، تسهیلگران و کنشگران توجه داریم که سیاست گذاران شامل چهار نهاد تنظیم گران شامل 40 دستگاه، تسهیلگران شامل 6 مجموعه مانند بنیادها و اتحادیه ها و کنشگران مانند رسانه ها و تبلیغات است.

وی خاطرنشان کرد: 10 هزار کتاب، پایان نامه و مقاله در حوزه حجاب و عفاف داریم و باید از تجربیات زیسته و فناوری استفاده کنیم همچنین این رویداد 4 ساعت ارائه، نمایش، گفت وگو و تقدیر دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییاتی از رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب

جزییاتی از رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب