مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 شهریور 1402 ساعت 08:302023-08-29اقتصادي

آغاز برداشت باریجه در 200 هکتار از مراتع میامی


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میامی از آغاز برداشت باریجه در سطح 200 هکتار در مراتع فرومد و فیروزآباد شهرستان میامی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از میامی، ابراهیم صادقی، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی در پنجمین روز هفته دولت با شعار دولت مردم عدالت؛ شفافیت و مبارزه با فساد اظهار کرد: در طرح مرتع داری فرومد و فیروزآباد به مساحت 200 هکتار برداشت باریجه توسط مرتع داران در حال اجرا است.

وی با اشاره به ارزش محصول این گیاه در زمینه های دارویی، بهداشتی و صنعتی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، بر بهره برداری اصولی و فنی از این گیاه تأکید کرد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی اظهار کرد: با حفظ و احیا این گیاه بومی در منطقه می توان زمینه های اشتغال زایی درباره بهره برداری و فرآوری آن را فراهم کرد.

صادقی تصریح کرد: در سال 1402 با اجرای عملیات بهره برداری باریجه شرایط اشتغال، افزایش درآمد بهره برداران منابع طبیعی برای مرتع داران ایجاد شده است.

به گزارش فارس، شیره باریجه کاربردهای متعدد دارویی، بهداشتی و صنعتی دارد که به صورت خام و بدون فرآوری به کشورهای خارجی صادر می شود.

این محصول جزو گونه های مجاز مشروط بوده که بهره برداری و حمل آن فقط به صورت طرح بهره برداری مصوب و با مجوز اداره کل منابع ط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت باریجه در 200 هکتار از مراتع میامی

آغاز برداشت باریجه در 200 هکتار از مراتع میامی