مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 شهریور 1402 ساعت 15:502023-08-23بين الملل

نیویورک تایمز: توجه جهانی به اجلاس بریکس بی سابقه است


تازه ترین اجلاس سران گروه بریکس در سطح جهان توجهی را به خود اختصاص داده که از زمان تشکیل آن در 14 سال پیش، بی سابقه بوده است.

- تازه ترین اجلاس سران گروه بریکس در سطح جهان توجهی را به خود اختصاص داده که از زمان تشکیل آن در 14 سال پیش، بی سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت روزنامه نیویورک تایمز، رهبران پنج عضو گروه بریکس درباره گسترش این گروه بحث می کنند، گروهی که سودای بدل شدن به گزینه ای برای جایگزینی بلوک های تحت رهبری غرب مانند گروه هفت را در سر دارد.

رهبران برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی که گروه بریکس را تشکیل داده اند، در روز سه شنبه نشستی سه روزه را در ژوهانسبورگ آغاز کردند.

تازه ترین اجلاس سران این گروه در سطح جهان توجهی را به خود اختصاص داده که از زمان تشکیل آن در 14 سال پیش، بی سابقه است.

حمله روسیه به اوکراین و جنگ تجاری چین و آمریکا دوباره به این پرسش دامن زده که گروه بریکس یک اتحاد تجاری نیم بند باقی می ماند یا به یک ائتلاف بین المللی جدید تبدیل می شود.

ده ها کشور برای عضویت در این گروه ابراز تمایل کرده اند، از جمله آرژانتین، نیجریه، ایران، بلاروس، عربستان سعودی و اندونزی.

این گروه 40 درصد از جمعیت جهان و همچنین یک چهارم تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیویورک تایمز: توجه جهانی به اجلاس بریکس بی سابقه است

نیویورک تایمز: توجه جهانی به اجلاس بریکس بی سابقه است