مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 شهریور 1402 ساعت 13:002023-09-13سياسي

پیشنهاد پاک فطرت درباره اعتراضات به کنکور


یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «تعداد زیادی از جوانان کنکوری معترض هستند که تاثیر معدل به این صورت در رتبه بندی بی عدالتی و غیرکارشناسی است» پیشنهاد داد تا مسئولات شورای عالی انقلاب فرهنگی در میز گردی در صداوسیما به دانش آموزان کنکوری پاسخ دهند.

- یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد زیادی از جوانان کنکوری معترض هستند که تاثیر معدل به این صورت در رتبه بندی بی عدالتی و غیرکارشناسی است پیشنهاد داد تا مسئولات شورای عالی انقلاب فرهنگی در میز گردی در صداوسیما به دانش آموزان کنکوری پاسخ دهند.

به گزارش ایسنا، علیرضا پاک فطرت نماینده شیراز و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه 22 شهریور 1402 صحن مجلس در تذکری با انتقاد از وضعیت اجاره مسکن در کشور گفت: متاسفانه اجاره مسکن نسبت به سال قبل در شهرهای بزرگ بیش از 50 درصد افزایش پیدا کرده و قشر کارمند، کارگر و بازنشسته توان پرداخت این مبالغ اجاره را ندارند.

اکثر موجرین برای ودیعه مسکن تقاضای پول های کلان می کنند.

وی در ادامه از وزیر راه و شهرسازی خواست تا به هر نحوی می تواند به مستاجرین در تامین مسکن استیجاری ارزان قیمت کمک کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد پاک فطرت درباره اعتراضات به کنکور

پیشنهاد پاک فطرت درباره اعتراضات به کنکور