مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 شهریور 1402 ساعت 14:002023-09-06اجتماعي

حال و هوای جاماندگان اربعین در راه امامزاده سید سلطان محمد + عکس


امروز جمع کثیری از جاماندگان اربعین خود را با پای پیاده به زیارت امامزاده سید سلطان محمد در شهرستان رودان رساندند تا ابراز ارادت خود به سرور و سالار شهیدان را به بردار امام رئوف برسانند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از رودان، آستان مقدس امامزاده سید سلطان محمد در شهرستان رودان در روز اربعین حسینی همه ساله پذیرای عده زیادی از جاماندگان اربعین است.

آنان که از قافله زوار ابا عبدالله الحسین علیه السلام در مسیر نجف به کربلا جامانده اند با پای پیاده خود را به صحن و سرای بردار امام رئوف می رسانند.

 هر ساله از کودک خردسال تا مرد و زن کهن سال عصا بدست به عشق امام حسین علیه السلام در این مسیر قدم می گذارند، برخی ها هم از شهرهای جنوبی استان کرمان خود را به اینجا می رسانند.

  ارادت آنها به این امامزاده والامقام آنچنان است که خود را از دور و نزدیک ملزم به حضور می دانند، دیدن جوانانی که کفش از پای درآورده و در دست گرفته اند و طی طریق می کنند  شما را به یاد عاشقان ابا عبدالله الحسین علیه السلام در راه نجف به کربلا می اندازد که با خلوص نیت این راه را می پیمایند.

برخی ها از یک روز قبل و معمولا از شهر رودان یا از شهر زیارتعلی و روستاهای اطراف، حرکت را آغاز می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حال و هوای جاماندگان اربعین در راه امامزاده سید سلطان محمد + عکس

حال و هوای جاماندگان اربعین در راه امامزاده سید سلطان محمد + عکس