مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 شهریور 1402 ساعت 18:152023-09-09اقتصادي

طرح های مزرعه خورشیدی در البرز مورد حمایت قرار می گیرد


طرح های مزرعه خورشیدی و نیروگاه سی اچ پی در البرز مورد حمایت ویژه قرار می گیرند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی عبداللهی عصر شنبه در صد و یکمین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به زیرساخت های ضروری در حوزه تولید اشاره کرد و افزود: بخش بزرگی از نیازها با اتخاذ تدابیر ویژه در حال رسیدگی و چاره اندیشی است.

وی ادامه داد: در بخش گاز استان طی 2 سال اخیر اقدامات بزرگی محقق شده که با تمامی اقدامات 40 سال گذشته برابری می کند.

عبداللهی گفت: در حوزه برق نیز در سفر وزیر نیرو علاوه بر بهره برداری از اولین پست برق 400 کیلوولت در باغستان کرج، مصوبه ایجاد این پست در اشتهارد و کمالشهر نیز اخذ شد.

وی افزود: همچنین با حمایت از راه اندازی نیروگاه های سی اچ پی و پنل های خورشیدی، سرمایه گذاران را برای تولید برق به این سو سوق داده ایم و شهرک های صنعتی نیز برای تأمین برق مورد نیاز خود باید از چنین امکاناتی بهره ببرند.

استاندار البرز گفت: در سطح کلان کشور نیز برنامه ریزی هایی جهت افزایش تولید برق با احداث نیروگاه های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: یک نیروگاه تجدیدپذیر با استقرار پنل های خورشیدی به ظرفیت 5 مگاوات در حوالی شهرک صنعتی کوثر اشتهارد در حال راه اندازی است که تولید آن به سمت شهرک هدایت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح های مزرعه خورشیدی در البرز مورد حمایت قرار می گیرد

طرح های مزرعه خورشیدی در البرز مورد حمایت قرار می گیرد