مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 شهریور 1402 ساعت 15:052023-09-04اقتصادي

آبزی پروران از ساحل رانده و در دریا مانده


حدود 12 سالی است پای آبزی پروران و فعالان شیلاتی به دریا باز شده اما به دلیل انبوه مشکلات تاکنون نتوانسته اند از ظرفیت ها بهره گیری کنند و به هدف اصلی برسند.

- خبرگزاری مهر ، گروه استان ها - علیرضا نوری کجوریان: صنعت آبزی پروی در مازندران و ایران به رغم آنکه سابقه ای نیم قرنی دارد اما همچنان نوپا و ناشناخته بوده و از 12 سال پیش فعالیت های رسمی این بخش در دریا کلید خورده است.

به رغم داشتن نوار ساحلی بیش از 400 کیلومتری، دست مازندران از دریا و داشته هایش کوتاه و اقتصاد دریامحور در این کرانه نیلگون، چندان عملیاتی نشده است.

سهم پایین سرانه مصرف ماهی در استان مازندران و ایران در حالی است که سهم استان در تولیدات ماهیان در قفس نیز چندان بالا نیست و با همه تلاش ها، سقف تولیدات استان به 700 تن در سال نمی رسد.

خرد و کوچک بودن قفس های پرورش ماهی، افزایش هزینه های تولید، نبود پسکرانه و سایت های پشتیبان و مشکل بازار فروش موجب شده تا آبزی پروران مازندران بیش از هرزمان دیگری دلسرد و مأیوس باشند.

روند رو به رشد کاهش منابع آبی و خشکسالی ها و بروز پدیده تغییر اقلیم، ضرورت توجه به اقتصاد دریامحور و سرمایه گذاری در دریا را الزامی می سازد، از این رو توسعه صنعت آبزی پروری در دریا و ماهی های در قفس در تقویت اقتصاد جوامع محلی نقش بسزایی خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آبزی پروران از ساحل رانده و در دریا مانده

آبزی پروران از ساحل رانده و در دریا مانده