مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 شهریور 1402 ساعت 09:402023-09-17اقتصادي

پیش بینی برداشت 20 هزار تن انگور از تاکستان های سرچهان فارس


مدیر جهاد کشاورزی سرچهان از توابع استان فارس، از تداوم برداشت انگور در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه 20 هزار تن محصول از تاکستان های سرچهان برداشت شود.

- ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی سرچهان از توابع استان فارس، از تداوم برداشت انگور در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه 20 هزار تن محصول از تاکستان های سرچهان برداشت شود.

علی موسی پور جشنی یکشنبه 26 شهریور به خبرنگاران گفت: 2000هکتار از باغ های شهرستان سرچهان تاکستان است و بیشترین سطح آن در حومه شهر حسامی قرار دارد.

او با اشاره به اینکه انگور نسبت به سایر درختان میوه، تحمل بیشتری نسبت به کم آبی و خشکسالی دارد، عنوان کرد: ارقام انگور تولیدی سرچهان از نوع کشمشی بواناتی، پیکامی، سیاه سردشت و صاحبی هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان با بیان اینکه متوسط عملکرد این محصول10 تن در هکتار است، عنوان کرد: تولیدات انگور به صورت تازه خوری کشمش، مویز و شیره انگور در سبد غذایی شهروندان قرار می گیرد که کشمش تولیدی به دلیل شهد بالا کیفیت مطلوب و طرفداران خاص خود را دارد.

موسی پور جشنی از توصیه و تأکید کارشناسان باغبانی در استفاده از روش داربستی به متقاضیان سخن گفت و اظهار کرد: با توجه به افزایش کیفی و کمی تولید محصول در روش مذکور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت 20 هزار تن انگور از تاکستان های سرچهان فارس

پیش بینی برداشت 20 هزار تن انگور از تاکستان های سرچهان فارس