مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 شهریور 1402 ساعت 17:402023-08-24اقتصادي

70 درصد ظرفیت آزاد برق، خمین را بهترین منطقه برای سرمایه گذاری صنعتی کرده است


مدیرعامل شرکت برق منطقه ای باختر گفت: با افتتاح ایستگاه برق 63 کیلو ولت به ظرفیت 310 مگا ولت آمپر و 70 درصد ظرفیت آزاد برق در خمین خواهیم رسید و بر این اساس خمین بهترین منطقه برای سرمایه گذاری صنایع است.

- ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای باختر گفت: با افتتاح ایستگاه برق 63 کیلو ولت به ظرفیت 310 مگا ولت آمپر و 70 درصد ظرفیت آزاد برق در خمین خواهیم رسید و بر این اساس خمین بهترین منطقه برای سرمایه گذاری صنایع است.

مجتبی داوودآبادی، دوم شهریور در آیین بهره برداری از ایستگاه برق 63 کیلو ولت شهید والانژاد خمین اظهار کرد: ارزش شهیدان رجایی و باهنر به این بود که با مردم بودند و برای مردم خدمت می کردند که امیدوارم ما نیز بتوانیم ادامه راه این بزرگواران باشیم.

وی ادامه داد: در شرکت برق منطقه ای باختر 14 شهید داریم که افتخار و عزتی برای ماست و این پست را به نام شهید علی والانژاد که از اهالی خمین بود نامگذاری کردیم.

وی با اشاره به جمعیت 105 هزار نفری شهرستان خمین افزود: عمده مصرف برق این شهرستان، صنعتی و کشاورزی است.

صنایع نخ خمین از گذشته، صنعت فروسیلیسیم به تازگی و شرکت سایپا که در حال راه اندازی خط تولید در خمین است از پرمصرف ترین صنایع این شهرستان از حیث مصرف برق هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد ظرفیت آزاد برق، خمین را بهترین منطقه برای سرمایه گذاری صنعتی کرده است

70 درصد ظرفیت آزاد برق، خمین را بهترین منطقه برای سرمایه گذاری صنعتی کرده است