مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 شهریور 1402 ساعت 14:052023-08-26ورزشي

17 پروژه عمرانی شهرداری دزفول در انتظار تعیین پیمانکار هستند

17 پروژه عمرانی شهرداری دزفول در انتظار تعیین پیمانکار هستند

شهردار دزفول با اشاره به عزم جدی شهرداری برای کلنگ زنی و افتتاح پروژه های عمرانی گفت: 17 پروژه عمرانی در سایت عرضه شده و در انتظار تعیین پیمانکار هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدعتاب اهوازی صبح امروز شنبه در آیین کلنگ زنی و افتتاح 16 پروژه عمرانی ورزشی شهرستان دزفول که در محل احداث پروژه سالن چندمنظوره چهارم خرداد واقع در بلوار شهید دانش برگزار شد، اظهار کرد: با توافق های صورت گرفته احداث 10 زمین چمن به صورت مشارکتی توسط شهرداری و اداره ورزش و جوانان در دستور کار است و تلاش می شود که عملیات اجرایی و یا افتتاح تمام این زمین های چمن در سال جاری انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرداری دزفول در سال های اخیر هیچ طرح عمرانی شاخصی افتتاح نکرده است، افزود: مجموعه شهرداری در تلاش است تا پروژه های عمرانی را به مرحله کلنگ زنی و اجرا برساند و در این راستا 17 پروژه عمرانی در سایت عرضه شده و در انتظار تعیین پیمانکار هستند.

شهردار دزفول عنوان کرد: مناطق سه گانه شهرداری هر کدام بین 25 تا 40 پروژه عمرانی برای امسال در دستور کار قرار داده اند که مقدمات این امر انجام شده و پیمانکار برخی از این طرح ها نیز تعیین شده است.

عتاب اهوازی بیان کرد: ستاد برنامه ریزی شهرداری حدود 40 پروژه برای امسال پیش بینی کرده تا بتوانیم با اجرای این پروژه های عمرانی خدمتÛ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

17 پروژه عمرانی شهرداری دزفول در انتظار تعیین پیمانکار هستند

17 پروژه عمرانی شهرداری دزفول در انتظار تعیین پیمانکار هستند