مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 مرداد 1402 ساعت 13:102023-08-14اقتصادي

مقابله با تغییر کاربری 270 هکتار از اراضی زراعی در چهارباغ


دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ از مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت 270 هکتار در روستاهای «زکی آباد» و «خیرآباد» خبر داد.

- ایسنا/البرز دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ از مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت 270 هکتار در روستاهای زکی آباد و خیرآباد خبر داد.

به گزارش ایسنا، شاپور صفری از اجرای دو مورد مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در این حوزه قضایی خبر داد و گفت: در این عملیات ها 270 هکتار از اراضی به ارزش 2750 میلیارد تومان اعمال قانون شد.

وی با اشاره به اینکه شخصا در این عملیات حضور داشته است از همراهی نیروی انتظامی و سایر دستگاه های خدمات رسانی تقدیر کرد و متذکر شد: این آزادسازی ها در روستاهای زکی آباد و خیرآباد ، این شهرستان و در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها بود.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با بیان اینکه موارد متعددی از تغییر غیرمجاز کاربری در این آزادسازی اعمال قانون شده است، گفت: از جمله این موارد می توان به چندین بنا، دیوارکشی، قطعه بندی و محوطه سازی اشاره کرد که به وضع سابق اعاده شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقابله با تغییر کاربری 270 هکتار از اراضی زراعی در چهارباغ

مقابله با تغییر کاربری 270 هکتار از اراضی زراعی در چهارباغ