مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 مرداد 1402 ساعت 10:102023-08-19اقتصادي

پرداخت ماهانه 200 میلیارد ریال مابه تفاوت ارز دارو در خوزستان


مدیرکل بیمه سلامت خوزستان از پرداخت ماهانه 200 میلیارد ریال بابت ما به تفاوت ارز دارو در استان خبر داد.

- ایسنا/خوزستان مدیرکل بیمه سلامت خوزستان از پرداخت ماهانه 200 میلیارد ریال بابت ما به تفاوت ارز دارو در استان خبر داد.

دکتر محمدرضا رضایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ماهانه علاوه بر سهم سازمان، از سوی بیمه سلامت 200 میلیارد ریال برای ما به تفاوت نرخ ارز در قالب طرح دارویار به داروخانه های بخش خصوصی در قبال نسخ دارویی تحویلی به بیمه شدگان پرداخت می شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سهم اولیه سازمان در قبال بیمه شدگان، ماهانه حدود 120 میلیارد ریال است که با جمع طرح دارویار حدود 320 میلیارد ریال برای دارو در سطح استان خوزستان در بخش سرپایی پرداخت می شود.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: با واگذاری پرداخت دارو، از ابتدای آذرماه سال گذشته اتفاقات خوبی در صندوق روستاییان و عشایر افتاده که منجر به پرداخت سریع مطالبات این بخش به داروخانه ها با کمترین وقفه و رضایت مندی موسسات ارائه دهنده خدمات دارویی شده است.

رضایی بیان کرد: قبل از این، پرداخت مطالبات داروخانه ها در بخش روستایی با تاخیر یک ساله از جانب نهادهای متولی انجام می شد اما اکنون این وجوه با تاخیر کمتر از یک ماه پرداخت می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت ماهانه 200 میلیارد ریال مابه تفاوت ارز دارو در خوزستان

پرداخت ماهانه 200 میلیارد ریال مابه تفاوت ارز دارو در خوزستان