مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مرداد 1402 ساعت 16:032023-07-25دانش

دوره تابستانه دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلطانی نژاد رییس کمیته المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی اعلام کرد: در خلال برگزاری دوره نهایی تابستانه اماده سازی دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و در راستای ترویج علوم و فنون نوین، - دوره نهایی تابستانه آماده سازی دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در مرکز قلب تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلطانی نژاد رییس کمیته المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی اعلام کرد: در خلال برگزاری دوره نهایی تابستانه اماده سازی دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و در راستای ترویج علوم و فنون نوین، کارگاهی نیز برای 40 نفر از دانش پژوهان المپیاد دانش آموزی در مرکز تحقیقات فنآوری های نوین قلب و عروق بیمارستان قلب تهران برگزار شد.

شهرام ربانی، دکترای تخصصی علوم زیست پزشکی و از اساتید این دوره گفت: در این کارگاه مباحثی همچون آشنایی با حیوانات آزمایشگاهی و مدل های حیوانی بیماری های قلب وعروق، اخلاق کار با حیوانات آزمایشگاهی، مروری بر بیماری های قلب و عروق و سلول درمانی در قلب و عروق مطرح شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوره تابستانه دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد

دوره تابستانه دانش پژوهان برگزیده المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد