مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 مرداد 1402 ساعت 09:352023-07-28سياسي

باید در عمل پیرو امام حسین(ع) باشیم نه در شعار


امام جمعه آبادان با اشاره به واقعه عاشورا، گفت: باید در این روز با سیدالشهدا(ع) تجدید بیعت کنیم و در عمل هم پیرو ایشان باشیم، نه تنها در شعار.

- ایسنا/خوزستان امام جمعه آبادان با اشاره به واقعه عاشورا، گفت: باید در این روز با سیدالشهدا(ع) تجدید بیعت کنیم و در عمل هم پیرو ایشان باشیم، نه تنها در شعار.

حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی در گفت و گو با ایسنا، با تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش، اظهار کرد: روز عاشورا اوج عزاداری ها و احساسات است که باید در این روز با سیدالشهدا (ع) تجدید بیعت کنیم و در عمل هم پیرو ایشان باشیم نه تنها در شعار.

شعار دادن، گریه و عزاداری ها خوب است اما زمانی این کارها ارزش واقعی خود را پیدا می کنند که همراه با عمل باشند.

وی افزود: باید نتیجه احساسات پاک و شعارهای عزاداران ابا عبدالله الحسین(ع) این باشد که تا سال بعد این افراد در خط و راه امام حسین (ع) نگهداشته شوند.

امام حسین (ع) نیازی به گریه های ما ندارد و سید سالار جوانان اهل بهشت است.

بنابراین باید کاری کنیم که قدم های ما در راه امام حسین (ع) ثابت باشد.

غبیشاوی بیان کرد: ماه های محرم و صفر، فرصت طلایی است که در اختیار شیعیان اهل بیت (ع) قرار دارد اما متاسفانه به اندازه عظمت این ماه ها از این فرصت برای پیشبرد اهداف عاشورا استفاده نمی کÙ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید در عمل پیرو امام حسین(ع) باشیم نه در شعار

باید در عمل پیرو امام حسین(ع) باشیم نه در شعار