مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 مرداد 1402 ساعت 14:152023-07-30اقتصادي

بالغ بر یک میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی وارد حساب 100 امام شد


مدیر حساب 100 حضرت امام (ره) بنیاد مسکن گلستان گفت: در چهار ماه نخست امسال مبلغ بیش از یک میلیارد تومان کمک های نقدی و غیر نقدی وارد حساب 100 حضرت امام شده است.

- گرگان- مدیر حساب 100 حضرت امام (ره) بنیاد مسکن گلستان گفت: در چهار ماه نخست امسال مبلغ بیش از یک میلیارد تومان کمک های نقدی و غیر نقدی وارد حساب 100 حضرت امام شده است.

محمدباقر عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهار ماه نخست امسال مبلغ بیش از یک میلیارد تومان کمک های نقدی و غیر نقدی در جهت حمایت از محرومین وارد حساب 100 حضرت امام خمینی (ره) شد.

وی با اشاره به اینکه از این مبلغ 10 درصد نقدی و 90 درصد غیر نقدی است، افزود: با کمک های جمع آوری شده توانسته ایم به 5 نفر از طریق کمک های نقدی و 10 نفر از طریق کمک های غیر نقدی خدمات رسانی کنیم.

مدیر حساب 100 حضرت امام (ره) بنیاد مسکن استان گلستان اظهار کرد: سعی داریم تا پایان امسال به بیش از 200 نفر از متقاضیان جامعه هدف که افراد فاقد مسکن، مستأجر و محرومین هستند کمک رسانی کنیم که این عدد در صورت تقویت منابع حساب 100 می تواند افزایش پیدا کند.

مدیر عامل انجمن خیرین مسکن ساز استان گلستان فعالیت این مجموعه را از سال 90، اعلام کرد و گفت: از ابتدای تأسیس مجموعه خیرین مسکن ساز گلستان تا کنون حدود 300 واحد مسکونی در شهرها و روستاهای استان گلستان با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بالغ بر یک میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی وارد حساب 100 امام شد

بالغ بر یک میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی وارد حساب 100 امام شد