مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مرداد 1402 ساعت 15:302023-08-21سياسي

فواد ایزدی: آمریکا نمی خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به وجود آید


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی که در مشهد در حال برگزاری است، - استاد دانشگاه تهران و کارشناس مسائل آمریکا گفت: راهبرد اصلی امنیتی آمریکا که آنست اجازه ندهد هیچ هژمونی در اوراسیا به وجود آید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی که در مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: راهبرد اصلی امنیتی آمریکا آن است که اجازه ندهد هیچ هژمونی در اوراسیا بوجود آید.

وی متذکر شد: در حال گذار به یک نظم جدید جهانی هستیم که در این نظم جدید، آمریکا در یک روند، تبدیل به یک کشور معمولی خواهد شد.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطر نشان کرد: دشمن می داند اگر ایران تحت فشار نباشد قدرت منطقه می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در زمینه تولید محتوا برای تبیین واقعیت ها مشکل داریم، عنوان کرد: مشکل عمیق تر، سبک آموزش در کشور چه در خانواده و چه خارج از محیط خانواده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه مدیریت محیط های تولید محتوا و رسانه ای به سبک علمی یک ضرورت است، گفت: دشمنان دائماً در حال تجهیز خود به شیوه های جدید هستند، قطعاً جنگ های ترکیبی آینده، با شیوه های فعلی جواب گو نخواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فواد ایزدی: آمریکا نمی خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به وجود آید

فواد ایزدی: آمریکا نمی خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به وجود آید