مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مرداد 1402 ساعت 15:502023-08-11سياسي

پیگیری حل مسئله یک تکلیف رسانه ای است

پیگیری حل مسئله یک تکلیف رسانه ای است

مدیرعامل گروه رسانه ای مهر با تاکید آموزش رسانه ای به هنگام به جامعه گفت: پیگیری حل مسئله یک تکلیف رسانه ای است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد مهدی رحمتی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته ورامین با تاکید بر تبیین نام و سیره شهدا در جامعه اظهار داشت: دولت موقت معتقد بود که سپاه باید کردستان را ترک کنند، اما شهید علی قمی از بنیانگذاران جریان پیشمرگان کرد مسلمان با کردهای جنگ زده و کوچ کرده از کردستان به کرمانشاه به گفتگو نشست و به آنان بها داد که در مقابل کومله بایستند، چنین شهید بزرگواری را باید بیشتر به مردم، جوانان و جامعه شناساند.

رحمتی با انتقاد از کم کاری ها در خصوص معرفی شهدا گفت: کتاب های زیادی چاپ می شود اما جای کتاب هایی در حوزه شناساندن شهدای مدافع حرم ورامین در آنها خالی است و باید برای این موضوع وقت گذاشت و کار رسانه ای کرد.

وی با بیان اینکه خبرنگاری کار زینبی است افزود: ظرفیت روحی حضرت زینب باید برای خبرنگاران الگو باشد چنانکه حضرت زینب بعد از به شهادت رسیدن 18 نفر از خانواده تازه مسئولیت رسانه ای خود را آغاز می کند و این ظرفیت بالایی می خواهد و این موضوع باید در خبرنگاران وجود داشته باشد.

مدیرعامل گروه رسانه ای مهر به موضوع خردمندی حضرت زینب در کار تبیین اشاره کرد و عنوان داشت: تصور این است که اگر مطل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری حل مسئله یک تکلیف رسانه ای است

پیگیری حل مسئله یک تکلیف رسانه ای است