مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 مرداد 1402 ساعت 02:352023-07-26سياسي

پیاده سازی حجاب و عفاف یک مطالبه عمومی است


حجاب و عفاف در جامعه یک مطالبه عمومی از طرف مردم است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حمزه امین نژاد عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری بخش آب پخش با بیان اینکه مردم باید دقت کنند بر اساس معیارهایی که رهبر معظم انقلاب اعلام می کنند، نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنند گفت: حضور حداکثری در انتخابات حمایت و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات برای ایران اسلامی اقتدار آفرین خواهد بود اضافه کرد: مهمترین مسئله در انتخابات، حضور حداکثری و با شور و شعف مردم در پای صندوق های رأی است که نشانگر حمایت و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب اسلامی و باطل کننده نقشه های شوم بیگانگان خواهد بود.

بخشدار آب پخش افزود: مسئله مهم دیگر انتخاب اصلح یعنی شایسته ترین و بهترین فرد برای تصدی مسئولیت است.

مردم باید دقت کنند بر اساس معیارهایی که رهبر معظم انقلاب به جهت تأمین مصالح عمومی کشور اعلام می کنند، نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنند و منافع ملی و عمومی را بر سلایق و منافع شخصی خود مقدم کنند.

وی با بیان اینکه افراد جامعه در انتخاب اصلح مسئول هستند گفت: انتخاب افراد انقلابی و شایسته، مجلسی انقلابی را به وجود خواهد آورد که نتیجه آن رسیدگی و تلاش برای حل مشکلات جامعه خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیاده سازی حجاب و عفاف یک مطالبه عمومی است

پیاده سازی حجاب و عفاف یک مطالبه عمومی است