مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 مرداد 1402 ساعت 13:102023-08-07سياسي

ویس کرمی: دشمن به دنبال تضعیف انتخابات است


نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را مهم ترین رویداد سیاسی سال جاری عنوان کرد و گفت: - نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را مهم ترین رویداد سیاسی سال جاری عنوان کرد و گفت: دشمن از حضور پررنگ و همراه با آگاهی و بصیرت مردم نگران است.

به گزارش ایسنا، مهرداد ویس کرمی در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس در نطق میان دستور خود با اشاره به آغاز ثبت نام اولیه نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از امروز، اظهار کرد: طبع و غریزه سیاسی اقتضا می کند که به عنوان نماینده ای محروم اما سرافراز و ولایتمدار، مشکلاتی که مردم صبور و مؤمن ایران با تمام وجود لمس می کنند را در این تریبون رسمی فریاد بزنم.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را مهم ترین رویداد سیاسی سال جاری دانست و افزود: در این بین دشمن در درجه اول از حضور پررنگ و همراه با آگاهی و بصیرت مردم نگران است و بوق های شیطانی و رسانه های قلم به دست خود را بر تضعیف انتخابات متمرکز کرده چرا که یک ملت هوشیار، حساس به سرنوشت خود و انتخابگر را نمی توان فریب داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ویس کرمی: دشمن به دنبال تضعیف انتخابات است

ویس کرمی: دشمن به دنبال تضعیف انتخابات است