مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مرداد 1402 ساعت 18:202023-07-31سياسي

جراحی مهره های گردنی با دستگاه جدید در بیمارستان کنگان آغاز شد


رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از آغاز جراحی مهره های گردنی با دستگاه جدید «سی آرم» در این بیمارستان خبر داد.

- بوشهر- رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از آغاز جراحی مهره های گردنی با دستگاه جدید سی آرم در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر سیده انسیه سجادی زاده بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سی آرم یک دستگاه تصویربرداری بسیار پیشرفته و مختص اتاق عمل است که با بهره برداری از آن، انجام عمل جراحی مهره های گردنی نیز در بیمارستان کنگان آغاز شده است.

رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان تصریح کرد: دستگاه سی آرم برای عمل های ارتوپدی، مغز و اعصاب و ستون فقرات و جراحی عمومی کاربرد دارد و دقت انجام عمل را بالا می برد، همین موضوع باعث می شود که عمل های بیشتری و با تنوع و سرعت بالاتری در بیمارستان کنگان انجام گیرد.

دکتر سجادی زاده ادامه داد: این دستگاه، حدود دو سال قبل، توسط شورای راهبردی شرکت های پتروشیمی منطقه پارس به بیمارستان کنگان اهدا شد و اکنون پس از طی کردن مراحل اداری و مجوزهای لازم، این دستگاه در اتاق عمل این مرکز درمانی به بهره برداری رسیده است.

آغاز عمل مهره های گردنی متخصص جراح مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در خصوص کارایی دستگاه سی آرم جدید گفت: دستگاه سی آرم جدید، دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جراحی مهره های گردنی با دستگاه جدید در بیمارستان کنگان آغاز شد

جراحی مهره های گردنی با دستگاه جدید در بیمارستان کنگان آغاز شد