مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 مرداد 1402 ساعت 22:162023-08-10اقتصادي

چگونگی تأمین آب برای صنایع کشور از زبان وزیر صمت


به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، عباس علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت عصر امروز در جریان بازدید از شرکت عقاب افشان سمنان در گفت وگو با خبرنگاران خبرگزاری فارس و صداوسیما اظهار کرد: سمنان یک استان صنعتی است و چشم انداز بسیار روشنی در این حوزه دارد.

وی اضافه کرد: امروز بازدیدهای خوبی از صنایع استان سمنان صورت گرفت و هدف ما از حضور در این استان این بود که زیرساخت های لازم و اصلی مانند برق، آب و گاز برای پروژه های صنعتی فراهم شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: امروز در استان سمنان پروژه ها و رکوردهای بسیار خوب که طی یک سال گذشته با استفاده از توانمندی و تجهیزات داخلی ساخته شد، را مورد بازدید قرار دادیم.

علی آبادی گفت: کلنگ توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی سمنان بر زمین زده شد و طی 2 سال آینده برای افتتاح این پروژه ها به استان سمنان خواهیم آمد و مطمئنم که این اتفاق مبارک خواهد افتاد و استان سمنان در آینده ازلحاظ تأمین برق برای توسعه صنعتی مشکلی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: در زمینه تأمین آب هماهنگی هایی با استاندار سمنان صورت گرفت تا با بخش کشاورزی در زمینه بهره وری در مصرف آب هماهنگی انجام شود و صنایع هم در این زمینه مشارکت کنند و و آب صرفه جویی شده در بخش صنعت مورداستفاده قرار گیرد و سهمیه آب بخش صنعت را با کمک کشاورزان افزایش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چگونگی تأمین آب برای صنایع کشور از زبان وزیر صمت

چگونگی تأمین آب برای صنایع کشور از زبان وزیر صمت