مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 مرداد 1402 ساعت 10:402023-08-13اجتماعي

ارسال پیامک های محیط زیستی به زوار اربعین راهی برای الگوسازی


رییس سازمان حفاظت محیط زیست استفاده از پیامک های محیط زیستی به زوار اربعین را یکی از راه های موثر برای الگوسازی محیط زیستی دانست و بر لزوم استفاده از ظرفیت های مسوولیت های اجتماعی صنایع و شرکت ها در این زمینه تاکید کرد.

- رییس سازمان حفاظت محیط زیست استفاده از پیامک های محیط زیستی به زوار اربعین را یکی از راه های موثر برای الگوسازی محیط زیستی دانست و بر لزوم استفاده از ظرفیت های مسوولیت های اجتماعی صنایع و شرکت ها در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا علی سلاجقه در جلسه کارگروه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم امیدآفرینی و انعکاس اخبار خوب و امیدبخش به جامعه از سوی کارگروه اطلاع رسانی سازمان اظهار کرد: وظیفه ما اطلاع رسانی درست، شفاف و به موقع در خصوص اقدامات و دستاوردهای سازمان حفاظت محیط زیست است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تلاش های دولت مردمی و انقلابی در دو سال گذشته، تقویت امید و باور مردم به آینده و افزایش همراهی آنان با برنامه های دولت، اصلاح تصویر غلط و نادرست رسانه های معاند از دولت مردمی و تقویت سرمایه اجتماعی را در راس برنامه های اطلاع رسانی و تبلیغی به ویژه در هفته دولت بیان کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال پیامک های محیط زیستی به زوار اربعین راهی برای الگوسازی

ارسال پیامک های محیط زیستی به زوار اربعین راهی برای الگوسازی