مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مرداد 1402 ساعت 15:102023-08-11اقتصادي

پیش بینی افزایش استقبال از کالابرگ الکترونیکی


هفته اخیر هفته ای پرخبر در حوزه کار و تعاون بود و مهم ترین اخبار به افزایش اعتبار مازاد کالابرگ الکترونیکی به 120 هزار تومان، کاهش نرخ بیکاری در بهار امسال، - ساخت خانه های یک میلیارد تومانی برای جوانان و احیای بافت های فرسوده با مشارکت مردم و تعاونی ها اختصاص داشت.

به گزارش ایسنا در هفته جاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه ای از آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد که به موجب آن خانوارهای دهک های اول تا سوم و تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی می توانند از افزایش اعتبار 120 هزار تومانی بهره مند شوند.

بر این اساس، امسال کمترین نرخ بیکاری در چند دهه اخیر بوده است.

وی به گواه گزاره ها و آمارهای رسمی کشور اعلام کرد که بیش از یک میلیون فرصت شغلی در سال 1401 ایجاد شده است.

مرتضوی همچنین با رد عدم استقبال از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی گفت: با ترمیم طرح کالابرگ الکترونیکی، طرح جدیدی ارائه و اجرا شده که موجب افزایش اقبال عمومی خواهد شد.

آنطور که وی گفته، کالابرگ الکترونیکی یک الزام و تکلیف قانونی است که برعهده وزارت کار گذاشته شده و بسترهای اجرای این طرح فراهم شده است.

رییس اتاق تعاون ایران نیز در حاشیه نمایشگاه صنعت ساختمان، بهترین راه احیای بافت های فرسوده را مشارکت عموم مردم با حضور تعاونی ها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی افزایش استقبال از کالابرگ الکترونیکی

پیش بینی افزایش استقبال از کالابرگ الکترونیکی