مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مرداد 1402 ساعت 16:552023-08-21دانش

مه پاشی محیطی در گیلان برای مقابله با وفور پشه آئدس


به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، سید محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقداماتی که برای کنترل پشه آئدس در حال انجام است، - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقداماتی که برای کنترل پشه آئدس در حال انجام است، گفت: تاکنون این پشه در نقاطی از دو شهرستان رشت و انزلی یافت شده که برای کنترل وفور آن از همان روزهای ابتدایی شناسایی آن، مه پاشی محیط در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو ، سید محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقداماتی که برای کنترل پشه آئدس در حال انجام است، اظهار کرد: تاکنون این پشه در نقاطی از دو شهرستان رشت و انزلی یافت شده که برای کنترل وفور آن از همان روزهای ابتدایی شناسایی آن، مه پاشی محیط در حال انجام است.

وی افزود: مه پاشی نقاطی که پشه در آنها صید و شناسایی شده منجر به کاهش و کنترل تعداد پشه ها می شود و این مهم با نظارت کارکنان بهداشت محیط در حال انجام است تا بتوانیم از وفور پشه جلوگیری کنیم و مانع از تولید و مثل بیشتر پشه شویم.

رضوانی با بیان اینکه بهسازی محیط می تواند گام اصلی مقابله با پشه آئدس باشد، تصریح کرد: پشه آئدس در ظرف هایی که اندکی آب در آن ها جمع شده باشد مانند ظروف کنسرو رها شده در طبی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مه پاشی محیطی در گیلان برای مقابله با وفور پشه آئدس

مه پاشی محیطی در گیلان برای مقابله با وفور پشه آئدس