مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 تیر 1402 ساعت 08:552023-07-05فرهنگي

رنگارنگ اقوام ایران در «همآهنگ» برای اتحاد / زنده خوانی سرود را احیا کردیم + فیلم


به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - سید رضا میرجعفری، دوشنبه 12 تیر ماه ضبط آخرین مرحله از برنامه «همآهنگ» بود که به تهیه کنندگی سیدمحمدصادق حسینی و کارگردانی مهدیار عقابی از 30 فروردین روی آنتن تلویزیون رفته و قرار است اواخر تیر ماه مرحله نهایی .

- رنگارنگ اقوام ایران در همآهنگ برای اتحاد / زنده خوانی سرود را احیا کردیم + فیلم عقابی با بیان اینکه برای صدابرداری چنین برنامه ای لازم است تا مسائل پیچیده ‎ای را مد نظر قرار دهیم تأکید کرد: اینکه گروه های سرود در این چند وقت اخیر عادت به پلی بک خوانی کردند، تأکید کرد: ما رنگ ها، لهجه ها و اقوام مختلف ایران را در برنامه همآهنگ داشتیم که می تواند نشانه ای از وحدت ایران باشد.

  به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - سید رضا میرجعفری، دوشنبه 12 تیر ماه ضبط آخرین مرحله از برنامه همآهنگ بود که به تهیه کنندگی سیدمحمدصادق حسینی و کارگردانی مهدیار عقابی از 30 فروردین روی آنتن تلویزیون رفته و قرار است اواخر تیر ماه مرحله نهایی آن از شبکه های افق و نسیم سیما شود.

  گفت و گویی داشتیم با مهدیار عقابی کارگردان این برنامه که با اشاره به چالش های ضبط و تولید چنین برنامه هایی گفت: برنامه همآهنگ از ابتدا تا همین امروز که ضبط آخرین قسمت آن از چالش است و تولید چنین برنامه ‎هایی با حاشیه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رنگارنگ اقوام ایران در «همآهنگ» برای اتحاد / زنده خوانی سرود را احیا کردیم + فیلم

رنگارنگ اقوام ایران در «همآهنگ» برای اتحاد / زنده خوانی سرود را احیا کردیم + فیلم