مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 تیر 1402 ساعت 20:302023-07-16سياسي

نماینده سبزوار: بر اثر کم کاری های مسئولان گذشته، شاهد کشته شدن هم وطنان مان در جاده های سبزوار هستیم


عضو کمیسیون اجتماعی و نماینده سبزوار در مجلس با اشاره درخواست مخاطبان صفحه «فارس من» برای دوبانده شدن محور سبزوار به بردسکن گفت: به دلیل کم کاری های مسئولان گذشته، - علی اصغر عنابستانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار کرد: پروژه دوبانده کردن محور سبزوار به بردسکن در یک مرحله در طرح دوبانده شدن جاده سبزوار- اسفراین- بجنورد در حدود 12 سال گذشته در لایحه بودجه آمده است اما متاسفانه طی سال های گذشته هیچ کدام از اعتبارات موجود به خراسان رضوی تعلق نگرفته و همه اعتبارات به خراسان شمالی رفته و از دورترین محورها نسبت به خراسان رضوی بهسازی جاده ها آغاز شده است.

وی افزود: پیگیری زیادی کردیم تا این پروژه از سمت سبزوار به اسفراین برای خراسان رضوی تامین اعتبار شود اما سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه، پروژه جدیدی برای دوبانده کردن محور سبزوار به بردسکن تعریف و این بخش را از پروژه جاده سبزوار- اسفراین- بجنورد جدا کردند.

دولت برای تامین مالی پروژه ها از شیوه های جدید استفاده نمی کند   عنابستانی ادامه داد: از آن جایی که هزینه های راهداری به شدت افزایش داشته و دولت هم صرفا به بودجه عمومی کشور متکی است پیشرفت این پروژه ها زمان بر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده سبزوار: بر اثر کم کاری های مسئولان گذشته، شاهد کشته شدن هم وطنان مان در جاده های سبزوار هستیم

نماینده سبزوار: بر اثر کم کاری های مسئولان گذشته، شاهد کشته شدن هم وطنان مان در جاده های سبزوار هستیم